До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра контрастів у новій колекції Katarina Kshgevitska

Promotion

При створенні своєї колекції дизайнер бренду Katarina Kshgevitska надихалась тканинами. Фактура, колір, контрасти і чудові поєднання різноманітних матеріалів самі по собі розбурхують уяву, а робота над ними щодня породжує нові ідеї прекрасних образів. Такі неймовірні комбінації єднають протилежні, на перший погляд, якості: строгість і ніжність, легкість і сміливість, вишукану елегантність і повсякденний комфорт.

Реклама
Katarina Kshgevitska

Кожну річ від Katarina Kshgevitska створюють вручну у власному ательє бренду. Саме тут народжується справжня магія творчого процесу: майстри втілюють в життя найсміливіші та найоригінальніші ідеї головного дизайнера, використовуючи для цього виключно натуральні матеріали італійського виробництва.

Katarina Kshgevitska

Родзинка колекції та її зв’язна ланка – це натуральний шовк, шерстяні тканини і поєднання шерсті з шовком, що мають нетривіальну фактуру. Повітряні силуети блузок, хвилясті спідниці, вишукана обробка жакетів – легкість благородного матеріалу м’якими нитками переплітається у кожній новій речі від Katarina Kshgevitska. .

<b>катерина с непонятной фамилией</b>

Читайте також:

Новый конструктивизм: Victoria Beckham осень-зима 2018/19​

Чем запомнился новый сезон Ukrainian Fashion Week​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.