До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Синергія світів: нова колекція Giambattista Valli

Цього року дизайнер Джамбаттіста Валлі вибрав новий підхід для демонстрації своєї роботи. Він об’єднав дві нові колекції на одному подіумі й представив фільм. З легкої руки маестро образи Pre-Fall 2022 й розкішні вбрання кутюрної колекції весна-літо 2022 чергувалися в довільний спосіб. Вся ідея показу, що дістав назву "Досвід Валлі", полягала в тому, щоб зазнайомити глядача з різними світами Дому Giambattista Valli й засвідчити, що у створення будь-якого брання, від кутюрної сукні до футболки, бренд вкладає один і той самий досвід.

Ні для кого не секрет, що клієнти, які вибирають лінію haute couture, відрізняються від покупців прет-а-порте лінійки, але на цьому етапі життя бренду Giambattista Valli дизайнер хоче показати синергію, яка панує в його Домі. Також Валлі зазначив, що "іноді люди вважають кутюр занадто далеким сном", тоді як колекції pre-fall можуть бути недооцінені з погляду моди. Тому в новому сезоні дизайнер ставив собі за мету знайти баланс між ними й дістати вдалу pre-fall колекцію і легку на вигляд haute couture.

Реклама
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli

Безумовно, обидві колекції зверталися в бік грайливого гламуру: стьобані сукні-пальта з переливчастої тканини ламе, з вирізами або відкритими плечима, твідові мініспідниці з пластиковою окантовкою для додаткового блиску, а також чорні костюми й пальта, на яких більше золотих ґудзиків, ніж зазвичай. "Мені подобається мати таку ексцентричність у колекції. Це ідея позачасової моди без правил. Ідеться про те, щоб носити речі спонтанно, без зусиль", — зазначив Валлі.

Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli

На вершині піраміди модного Дому містяться кутюрні багатоярусні пишні сукні, подібні до листкових тортів і легких тістечок, образи з гіперболізованими формами й великими бантами. Якщо спуститися на кілька поверхів нижче, ви знайдете романтичну й дівочу колекцію одягу з колекції pre-fall, де першочергову позицію посідають жакети й спідниці з букле, всілякі варіації костюмів, легкі літні вбрання у квіточки, сукні А-силуету з ніжним мереживом або образи з милими бантами й відкритими плечима. "Ми хочемо передусім надихнути людей, байдуже, йдеться про високу мода, шматок джинсової тканини чи аксесуар, щоб подарувати це вам як мрію. Натхнення — це перше, що має продавати мода", — сказав дизайнер. Більше образів з колекції дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.