До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція Darja Donezz весна-літо 2019

Promotion

Нова весняно-літня колекція бренду DARJA DONEZZ – це своєрідний маніфест і ода богемному шику. Самобутній і романтичний стиль бохо відображений в квіткових принтах, асиметричному крої, невимушених силуетах, поєднанні кольорів і фактур струмливих тканин. Завершальним акцентом стали ковбойські чоботи.

Реклама

Джерелом натхнення для дизайнера став американський музично-драматичний телесеріал Nashville, що чітко передає музичний дух однойменного міста в штаті Теннессі, який називають батьківщиною музики кантрі. Природа і вітер, які доносять до нас стильні ритми гітари і пошепки розповідають балади про життя, кохання і пошуки щастя, передають відчуття справжньої естетики Дикого Заходу.

"Під час створення колекції, мені хотілося без очевидного цитування звичних стилістичних прийомів, досягти візуального відчуття легкості і самобутності колекції, додати в неї трошки романтики бохо", – розповідає Дарина Донець.

<b>DariaDonezz_SS19</b>

Credits:
Photo: Sergey Vasiliev
Style: Liza G
Make up and hair: Anna Orlova
Model: Kutsenko Iryna

Сайт: www.donezz.com

Instagram: @darja_donezz

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.