До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова елегантність: колекція брючних костюмів Alexander McQueen

Передвесняна жіноча й весняно-літня чоловіча колекції Alexander McQueen натхнені життям і роботами англійського поета, художника й гравера Вільяма Блейка, який народився в Лондоні в 1757 році. Ґрунтуючись на концепції уяви, колекції зосереджені навколо елементів повітря й води — на легкості й красі.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Однобортний піджак строгого крою з відстібними рукавами й спіральною змійкою перейшов у колекцію чоловічого одягу й був перероблений у продовженні діалогу між чоловічою і жіночою модою. Застібки-змійки було спеціально створено й припасовано в лондонському ательє бренду.

Реклама
Фото: Ruby Pluhar
Alexander McQueen. Фото: Liam Leslie

Двобортний піджак, виготовлений з лазурово-блакитної вовни, також знайшов своє втілення у двох колекціях Дому. Підігнана чоловіча й жіноча посадка забезпечує ідеальний силует.

Alexander McQueen
Alexander McQueen
Alexander McQueen. Фото: Liam Leslie

Нові брючні костюми Alexander McQueen уже не раз прикрашали червоні килимові доріжки. У них з’являлися Тімоті Шаламе на прем’єрі фільму "Дюна" в Лондоні, Клер Фой на прем’єрі фільму "Зниклий" у Парижі й Ванесса Кірбі на вечері Cartier під час усесвітньої виставки Dubai Expo 2020.

Тімоті Шаламе
Ванесса Кірбі
Клер Фой

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.