До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова благодійна колекція бренду Marianna Senchina

Модні дизайнери й далі всіляко допомагають Україні, нашій армії, біженцям і всім, хто потребує підтримки, намагаючись водночас зберегти ще й власний бізнес. Ще однією ініціативою в цьому напрямі стала благодійна мініколекція бренду Marianna Senchina, сукні якого є в гардеробах Адель та Дуа Ліпи. Дизайнерка Маріанна Сенчіна використовує в дропі свої фірмові елементи – аплікацію з квітів у новій інтерпретації – синьо-жовті кольори як знак майбутньої перемоги над насиллям, жорстокістю та терором.

Реклама

"У ці важкі для нашої країни та всіх нас часи, коли багато сімей були змушені покинути свої домівки або жити в умовах, коли бракує найпотрібнішого, ми запускаємо цю благодійну акцію, – розказує дизайнерка. – Весь прибуток від продажу цього дропу передамо до благодійного фонду MASHA Foundation, який зосереджується на гуманітарній допомозі жінкам, дітям, людям похилого віку та людям з обмеженими можливостями усіх вікових категорій".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.