До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Rick Owens, Ann Demeulemeester, Off-White

У Парижі триває Тиждень моди. У цьому огляді розповідаємо, що у своїх колекціях представили Rick Owens, Ann Demeulemeester і Off-White.

Rick Owens

Колекцію весна-літо 2020 Рік Оуенс присвятив своїй 87-річній матері-емігрантці з Мексики. Оуенс виріс у Штатах, живе у Франції і виробляє одяг в Італії. "Все це було б неможливо без відкритих кордонів", – сказав він з посиланням на боротьбу в США за прикордонну стіну з південним сусідом.

Реклама
Rick Owens весна-літо 2020
Rick Owens весна-літо 2020

Але замість агресії, яка супроводжувала деякі колекції Оуенса раніше, атмосфера на цьому шоу була досить позитивною. Дизайнер створив свої гламурні скульптурні силуети в яскраво-рожевому, золотому, рубіново-червоному забарвленнях і навіть представив веселкову кольчугу. Пишні сукні, плісе, драпірування, об'єми, гідні принцес – Оуенс занадто витончений мислитель, щоб вірити в абсолютне добро, але, чорт забирай, змусити повірити в оповіді і щасливий кінець він може.

Rick Owens весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Rick Owens весна-літо 2020.

Ann Demeulemeester

Для сезону весна-літо 2020 Себастьян Меньє представив майже повністю чорну колекцію, за винятком кількох білих вбрань і однієї криваво-червоної вечірньої сукні. Більшість образів мали навмисне відвертий вигляд, чим ще раз закріпили за чорним статус найсексуальнішого кольору.

Ann Demeulemeester весна-літо 2020
Ann Demeulemeester весна-літо 2020

Колекція Ann Demeulemeester весна-літо 2020 – це суцільна провокація: чорні спідниці-олівці з підкрученими до початку стегна вирізами, сексуальні колготки і сукні в сіточку, бюстьє на одне плече, розірвані трикотажні сукні, мереживний жилет; звичайні плавні силуети Меньє були прорізані і перфоровані отворами, бічні розрізи виднілися уздовж штанин. Це надзвичайно еротична колекція, але зовсім не вульгарна – несподіваний поворот для Меньє.

Ann Demeulemeester весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Ann Demeulemeester весна-літо 2020.

Off-White

Показ Off-White в Парижі справив майже космічно спокійне враження в порівнянні з мультисенсаційною істерією останніх кількох сезонів.

Off-White весна-літо 2020
Off-White весна-літо 2020

Обтічні форми, в основному у вигляді суконь-сорочок, штанів і футболок, трикотажних суконь і суконь-футлярів, співпали з почуттям сезону, в якому не було нічого зайвого. Робота Абло все більше наголошує на його прагненні показати новим поколінням, що за допомогою навчання можна досягти всього. Він пройшов весь шлях до вершини, адже здобув освіту в Вісконсинському університеті. На практиці шоу ознаменувало повернення до концептуального коріння архітектора, який став дизайнером. Всі силуети в колекції є чіткими, лінії – різкими, пропорції – ідеальними. Мінімалізм 1990-х продовжує займати провідні позиції, що підтверджує колекція Off-White весна-літо 2020.

Off-White весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Off-White весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.