До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: колекції Hermes, Altuzarra і Gabriela Hearst весна-літо 2021

Тиждень моди в Парижі в самому розпалі. Дивіться в нашому огляді нові колекції весна-літо 2021 таких брендів, як Hermes, Altuzarra і Gabriela Hearst.

Hermes
Hermes

Дизайнерка Надеж Ване-Цибульскі показала нову колекцію Hermes весна-літо 2021 цими вихідними в Tennis Club de Paris. Мінімалістична й інтелектуальна колекція була створена на чистих кольорах, строгих лініях і простих силуетах. Дизайнерка міркувала про тактильні дотики, яких бракувало під час ізоляції. На подіумі з’явилися пальта з припасованими шарфами, які можна було закотити спереду або обернути навколо шиї. Трикотажні боді з відкритою спиною, подібні до купальників, підкреслювали вигини жіночої фігури й сусідили зі шкіряними прямими спідницями до коліна. Іноді її стилістичні жести змушували нас згадувати колекції, які вона створювала разом з Мартіном Маржелою наприкінці 1990-х, а також часом відчувалася спадщина Celine, яку вона перейняла, працюючи з Фібі Файло. У колекції було дуже багато замшевих суконь, жакетів і пальт з витонченим рядком, які відсилають до естетики стилю дербі, трикотажних образів з легкою перфорацією, широких утилітарних штанів і шкіряних суконь як фартухи.

Реклама
Hermes
Hermes
Hermes
Altuzarra

Науково-фантастичний роман "Дюна", який у 1956 році опублікував американський письменник Френк Герберт, надихнув дизайнера на створення колекції Altuzarra весна-літо 2021. У її основу лягли легкі й невагомі силуети, а також практичні й комфортні речі. На зміну культовим спідницям-олівцям прийшли асиметричні моделі, в’язані варіанти із чуттєвими розрізами й спідниці-балони елегантної середньої довжини. Дизайнер показав брючні костюми, що складаються із широких штанів розслабленого крою та приталених жакетів, в’язані топи-бра й сукні з низками елегантних перламутрових ґудзиків. Одне з його нововведень цього сезону — перероблений матеріал зі старих тканин Altuzarra, який він використав в окремих елементах одягу й сумок. Не забув дизайнер і про свою роботу з плісировкою. Джозеф Альтузарра запропонував нову техніку, що полягає в розрізанні, зшиванні й термічному пресуванні складок для створення "ефекту щупальців" на топах і спідницях.

Altuzarra
Altuzarra
Altuzarra
Gabriela Hearst

Це була перша презентація колекції Gabriela Hearst на Тижні моди в Парижі. За 5 років з початку заснування свого однойменного бренду дизайнерка пройшла шлях від нікому невідомої марки до нагороди CFDA Fashion Awards у 2020 році. Габрієла Герст показала колекцію весна-літо 2021 з тридцяти образів, що чітко передають концепцію бренду — екологічність, комфорт і увага до деталей. У центрі уваги опинилися трикотажні вироби: довгі в’язані гачком сукні з молочної й різнобарвної пряжі, смугасті спідниці довжини міді й кашемірові пончо ручного в’язання з торочками, що діставали майже до кісточок ззаду. Було багато особистих штрихів у колекції: прикраси з мушель на вирізах у білій сукні натхнені браслетом, який її мати привезла з острова Пасхи. Ще одна сукня із зав’язаними на спині вузлами з’явилася вві сні про бабусю. Друга частина колекції була виготовлена зі шкіри й вовни та була подібна до кінного стилю: чорний брючний костюм з подвійним ременем, сорочки з накладними кишенями й широке пальто для їзди верхи із шовковими китицями, заплетеними вручну.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.