До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Miu Miu і Lacoste

В останній день паризького Тижня моди свої колекції представили Miu Miu і Lacoste. Що ці бренди пропонують для сезону оcінь-зима 2020/2021 — розповідаємо в огляді.

Miu Miu

Нова колекція Miu Miu з назвою "Ігри з елегантністю" (Toying With Elegance) стала ковтком свіжого повітря після тижня, що був затьмарений антиутопічними розповідями — як на подіумах, так і за їхніми межами.

Реклама

Шоу відкрила 16-річна зірка серіалу "Ейфорія" Сторм Рейд. Вона дефілювала в атласній сукні й у твідовому пальті. Цим виходом Міуччія Прада продемонструвала свою ідею переформатувати гламур для покоління Z.

Також на подіумі з’явилася британська співачка Рита Ора, яку було майже не впізнати в приголомшливому пальті в стилі мілітарі. Подібні силуети й пропорції контрастували із сукнями в стилі ампір, декорованими бантами й кришталевими деталями. Настрій колекції також створювали об’ємні рукави з тафти, яскраві принти й багатство фактур.

Подивитися всю колекцію Miu Miu осінь-зима 2020/2021.

Lacoste

Сумки для гольфу, лофери й зелений аргайл були основними складниками колекції Lacoste осінь-зима 2020/2021.

З новою колекцією Луїза Троттер зовсім не намагається відійти від тенісного минулого, замінивши його ще одним різновидом спорту. Навпаки, завдяки цим речам, на які її надихнув гольф, вона віддає шанобу дружині Рене Лакости Сімоні де ла Шом — чемпіонці з гольфу.

Троттер безпосередньо працювала з популярними в 1920-х роках плісированими спідницями й трикотажними топами з глибоким V-подібним вирізом. Вона оновила ці силуети, зробила їх світлішими і яскравішими в пастельних тонах.

У цій колекції із жовтогарячими двобортними костюмами як для чоловіків, так і жінок Троттер вийшла за межі спортивного стилю. У лінійці також є класичні тренчі. Нова колекція вирізнялася й багатою палітрою, у яку ввійшли як яскраві насичені відтінки, так і нейтральні базові, і зовсім не було чорного, який помітно переважав у безлічі колекцій цього сезону.

Подивитися всю колекцію Lacoste осень-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.