До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: колекції David Koma і Coperni осінь-зима 2021/22

Тиждень моди в Парижі в самому розпалі. Докладніше про колекції David Koma і Coperni осінь-зима 2021/2021 читайте в нашому матеріалі.

David Koma
David Koma

Свою нову колекцію осінь-зима 2021/2022 Давид Кома присвятив потенціалу космічної ери й нових відкриттів. Дизайнер зазирнув у майбутнє й запропонував колекцію, яка поєднуватиме гламурний вечірній одяг зі спортивними повсякденними елементами. У лукбуку з’явилися еластичні комбінезони й боді, спортивні куртки з напуском, всипані кристалами, а також дублянки з комірами з овчини, приладнані під вільні жилети. Героїні бренду — дівчата, які легко можуть змішувати у своїх образах розкіш і комфорт. Дизайнер, який неодноразово звертався до спортивної тематики, пропонує увазі зручний одяг нового рівня: розкльошені легінси з бічними розрізами й блискучими каменями, обтислі мінісукні з еластичного трикотажу з ланцюгами або кристалами й вільні комбінезони з мерехтливими деталями по краях.

Реклама
David Koma
David Koma
David Koma

Були відсилання в новій колекції Давида Коми й до творчості П’єра Кардена, орієнтованого на футуризм. Серед перегукуваних мотивів з’явилися: графічні чорно-білі візерунки, пишні вишивки кристалами, лелітки на мінісукнях і спідниці з круглими вирізами. Однак поки Кома акуратно впроваджує в бренд нове пропонування, він також не забуває про те, що в нього виходить найкраще: коктейльні сукні. У колекції з’явилося вбрання з екстремальними, незграбними розрізами й декоративними елементами, подібними до ювелірних прикрас. Ефектні міні з лелітками, маленькі чорні сукні з напівпрозорими корсетами, варіанти з драматичними розрізами з боків і великими круглими прикрасами обов’язково стануть в пригоді на світських заходах після закінчення локдауну у всьому світі.

David Koma
David Koma
David Koma

Всю колекцію David Koma осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Coperni

Нове шоу Coperni відбулося на AccorHotels Arena, гігантському стадіоні на околиці Парижа, де часто виступають такі зірки, як Селін Діон, Бейонсе й Гаррі Стайлс. Дизайнери Себастьєн Меєр і Арно Ваян зробили відмітною ознакою свого бренду атлетичний мінімалізм, проте в новому сезоні осінь-зима 2021/2022 вони вирішили додати ноток нічного блиску. На створення колекції їх надихнули теплі спогади про 2000 роки. На подіумі з’явилися обтислі мінісукні з драпуванням, лайкрові топи, напівпрозорі блискучі образи, шкіряні штани з низькою посадкою й високі блискучі чоботи. Колекція поєднує в собі вечірні класичні відтінки й флуоресцентні кольори, що відсилають до спортивної естетики.

Coperni
Coperni
Coperni

Проте творчий дует не відмовився зовсім від свого фірмового строгого крою. Серед знакових речей марки з’явився брючний костюм кольору слонової кістки з піднятими плечовими вставками у формі щита. Дизайнерам також вдалося надати структурності величезній білій шубі зі штучного хутра з різко зрізаними плечима. Неабияк попрацювали дизайнери також над лінійкою аксесуарів — частиною бренду, що доволі швидко зростає. Балетки були декоровані змійкою вздовж усього виробу, полегшуючи процес транспортування, а сумки з’явилися у формі півмісяця з металевою тонкою ручкою.

Coperni
Coperni
Coperni

Всю колекцію Coperni осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.