До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Haider Ackermann, Hermès, Givenchy

Тиждень моди в Парижі наближається до завершення. Свої нові колекції вже представили більшість головних гравців французької модної сцени. Що для майбутнього сезону пропонують Haider Ackermann, Hermès і Givenchy – розповідаємо в матеріалі.

Haider Ackermann

Перші ансамблі колекції Haider Ackermann весна-літо 2020 нагадали костюми Тімоті Шаламе, в яких він з'явився на Венеційському кінофестивалі: один – в утилітарному стилі, інший – недбало романтичний. Шаламе належить до нової породи молодих зірок, які не бояться експериментувати зі своїми образами та часто всіляко стирають гендерні межі. Все це свідчить про те, що зараз хороший час для Гайдера Акерманна, який вже давно зробив чуттєву андрогінність фірмовим підписом свого лейблу.

Реклама
Haider Ackermann весна-літо 2020
Haider Ackermann весна-літо 2020

Як і з костюмом Шаламе, у новій колекції дизайнер акцентував на талії. І чоловіки, і жінки носили шкіряні ремені або ж недбало зав'язані на стегнах жакети. Також дизайнер всіляко намагався оголити своїх моделей: то за допомогою топів, що більше нагадують звичайні стрічки, обв'язані навколо тіла, то за допомогою викотів або розрізів.

Haider Ackermann весна-літо 2020
Haider Ackermann весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Haider Ackermann весна-літо 2020.

Hermès

У сезоні весна-літо 2020 Hermès повертається до основ – фартухів, які носили майстри в штаб-квартирі компанії в Пантіні, і до традицій шорної майстерності.

Hermès весна-літо 2020

Вшанування спеціалізованих ремесел, які все ще існують у паризькій моді, і пошук цінностей, які триватимуть довше, ніж швидкоплинні тенденції, стали головними лейтмотивами нового сезону. Hermès перебуває у виграші, щоб продемонструвати свої сильні позиції з обох пунктів. Колекція Надеж Ване-Цибульські стала її сучасним есе про графічний мінімалізм з нахилом, що витікає з її досвіду з 1990-х.

Hermès весна-літо 2020
Hermès весна-літо 2020

Ці мотиви стали основою всіх силуетів: від чорної сукні на запах і широких штанів до тонких пальт і структурованих сумок через плече. В цілому, колекція відображала нюанси розкішного Дому, але концентрувалася на тому, що потрібно сучасним жінкам.

Hermès весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Hermès весна-літо 2020.

Givenchy

Нову колекцію Givenchy Клер Вейт Келлер присвятила періоду між мінімалістським Нью-Йорком 1990-х і значно бурхливішим Парижем, що оговтується від надлишку кутюрних 1980-х.

Givenchy весна-літо 2020
Givenchy весна-літо 2020

Клер Вейт Келлер подобається живий квітковий принт, шовкове плісе і об'ємні силуети. Цього сезону її квіткові сукні випромінюють настрій, що більше підходить для 2020 року, ніж для початку 90-х. Такі скачки від епохи до епохи простежуються по свій колекції, в якій сюжетні лінії конкурують одна з одною.

Givenchy весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Givenchy весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.