До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Dries van Noten, Lemaire, Rochas

Драма в колекції Rochas, стабільність Lemaire і колаборація Крістіана Лакруа з Dries van Noten – розповідаємо, що представили бренди на Тижні моди в Парижі.

Rochas

У весняно-літній колекції Rochas Алессандро Дель Аква змішав характерні об'єми засновника Дому Марселя Роша з витонченою, але в той же час недбалою сучасною неформальністю і надзвичайною колірною чіткістю.

Реклама
Rochas весна-літо 2020
Rochas весна-літо 2020

У новій колекції Дель Аква використав безліч різноманітних тканин: парчу, шовк, шкіру, оксамит. Фактури прикрасили кристалами Swarovski і розшили металізованими нитками. Головний прийом дизайнера – гра на контрастах: металічний блиск на синьому пальті, червона спідниця і зелена сорочка. Як і багато дизайнерів, у новому сезоні Алессандро багато працював з драпіруванням і плісе.

Rochas весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Rochas весна-літо 2020.

Lemaire

Колекції Крістофа Лемера і Сари-Лінь Тран створені для реального життя. У них немає надмірності чи гучних заяв. Все, на чому вони зосереджені, – силуети, тканини і палітра кольорів.

Lemaire весна-літо 2020
Lemaire весна-літо 2020

Колекція Lemaire весна-літо 2020 – це характерні для бренду форми, натуральні матеріали, пастельні відтінки. Єдиною несподіванкою став акцент на чорному кольорі. Проте така стабільність точно сподобається клієнтам бренду: вони завжди впевнені в тому, що отримають улюблені елегантність і лаконічність Lemaire. У нових проявах це можна знайти в боді, плісированих штанах і пальтах.

Lemaire весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Lemaire весна-літо 2020.

Dries van Noten

Дріс ван Нотен і Крістіан Лакруа – та колаборація, яку ми заслужили! Поєднання бельгійської півночі ван Нотена і прованського півдня месьє Лакруа достатньо, щоб закрутити голови фанатам моди.

Dries van Noten весна-літо 2020

Dries van Noten весна-літо 2020 – це комбінація максималізму і ексцентричного ескапізму з прагматичним і прустівським мінімалізмом. За словами ван Нотена, ці два діаметрально протилежні настрої поєднали для того, щоб люди могли "просто отримувати задоволення". Ефект? Після побаченого всі міленіали гірко шкодували, що їм не вдалося застати шоу самого Лакруа. Але нездійсненна мрія матеріалізувалася на їхніх очах.

Dries van Noten весна-літо 2020
Dries van Noten весна-літо 2020

Зебра, квіти, волани спідниць фламенко, пишні рукави, горошок, колір фуксії, розкішні парчеві і тафтяні шлейфи – талант Крістіана Лакруа в тому, щоб представляти неймовірний достаток як істинну високу моду. Але ідеальною цю колекцію робить саме поєднання авторських почерків обох дизайнерів: по-багатому вишиті жакети, оздоблені пальта, золото, бісер і неймовірні принти. Яскравість цієї співпраці була не просто ковтком свіжого повітря: розуміння ван Нотена, що настав час, коли зовсім різні погляди можуть бути об'єднані для створення чогось прекрасного, абсолютно безцінне.

Dries van Noten весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Dries van Noten весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.