До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: Marni, Jil Sander і MSGM

Італійська мода – це не тільки розкіш, відверте вбрання і велика кількість декору. Насправді саме цей набір штампів зіграв в 90-ті роки вирішальну роль у популярності брендів з Апеннін на пострадянському просторі. На тижні моди в Мілані є бренди, які з року в рік показують інтелектуальну моду, Vogue.ua обрав головних "розумників" Мілану.

Marni

Це друга колекція Франческо Ріссо для Marni, після того, як Консуело Кастільоні вирішила залишити марку, в якій творила з 1994 року. За словами Ріссо, натхнення прийшло з англійських садів від Річарда Бертона, також відчувався липкий вплив Віллі Вонка і його магічної шоколадної фабрики. Відправною точною стали думки про молоду жінку на скейтборді, але з нальотом стилістики 20-х років. Коктейльні сукні в комплекті з рожевими трояндами на старій білій норці, яка дісталася від її милої бабусі. Синя парча і рожевий шовк тонких комбінацій, принти з оголеними дівчатами й великі кристали в якості декору – шлях Marni в новому сезоні має такий вигляд.

Реклама
Marni весна-літо 2018
Marni весна-літо 2018
Marni весна-літо 2018
Marni весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Jil Sander

Нова колекція стала дебютом для нових креативних директорів бренду – Люсі і Люк Мейєр обійняли посади навесні цього року. В модній справі вони не новачки: Люсі разом з Сержем Руф'є після відставки Рафа Сімонса і до приходу Марії Грації К'юрі займалася дизайном сезонних і кутюрних колекцій в Dior. Люк є засновником і головним дизайнером марки чоловічого одягу OAMC.

Під час роботи над своєю першою колекцією дизайнери детально вивчили творчість Джил Сандер. "Багато часу пішло на це, і перше враження про неї можна назвати холодним, – поділився Люк. "Але те, що вона робила, – додала Люсі, – було неймовірно жіночно, легко і чуттєво, і це нам подобається".

Jil Sander весна-літо 2018
Jil Sander весна-літо 2018
Jil Sander весна-літо 2018
Jil Sander весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

MSGM

Колірна візитівка колекції стала зрозумілою після першого виходу на подіум. Червоний, жовтий, зелений, блакитний, чорний і жовтий змішувалися в колекції в різноманітних пропорціях та варіаціях – клітинка, бризки фарби, літери, колорблокінг. Широкі плечі і розтягнуті светри зі спущеними петлями – багато стилістики 80-х років минулого століття в дуже радісній колористичній палітрі.

MSGM весна-літо 2018
MSGM весна-літо 2018
MSGM весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Королева сердец: Dolce & Gabbana весна-лето 2018​

20 ідеальних светрів для ранньої осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.