До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: нові колекції Max Mara і Missoni

Тиждень моди в Мілані в самому розпалі. Свої колекції осінь-зима 2021/2022 показали Max Mara і Missoni. Докладніше читайте в нашому огляді.

Max Mara

Минуло 70 років відтоді, як енергійний молодий підприємець Акілле Марамотті заснував італійський бренд Max Mara, що став легендарним модним Домом. Нині брендом, який у багатьох асоціюється з елегантністю, високою якістю й позачасовою розкішшю, керує Ян Гріффітс. Саме йому випала честь провести ювілейне шоу бренду, яке дизайнер присвятив британському стилю, не забуваючи із чого почалася історія лейбла. Шануючи фірмовий колір марки, показ почався з пальт відтінку camel. Цей жест окреслив британську тему колекції та символізував практичний дух компанії.

Реклама
Max Mara
Max Mara
Max Mara

У колекції з’явилися речі, характерні для англійської сільській місцевості, серед яких стьобані пальта й жилетки, короткі мисливські куртки, накидки для їзди верхи, спідниці як кілти, костюми з картатої тканини татерсол, аранські светри й стьобані бомбери. Образи були доповнені шовковими хустками, зав’язаними в стилі королеви Єлизавети II. Жіночніших штрихів колекції додали за допомогою шовкових блуз із вишуканими шлярками, тоді як для вечірнього виходу Гріффітс запропонував зухвалу вельветову версію класичного смокінга.

Max Mara
Max Mara
Max Mara

Всю колекцію Max Mara осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Missoni

В останні сезони модний Дім Missoni тримає курс на нову стилістику, сучаснішу й урбаністичнішу. Якщо в минулому бренд здебільшого віддавав перевагу нашаруванням, хроматичним колізіям і сміливій графіці, то тепер більше уваги звертає на різнопланові предмети гардероба. Як і раніше, головним матеріалом для виробів бренду слугує трикотаж. До нової колекції ввійшли: толстовки із зав’язками, натхнені похідними мотузками, максікаптани, які можна носити з розкльошеними штанами, а також широкий вибір велосипедок і спортивних шортів. Всі ці речі надали динамічного й енергійного характеру колекції.

Missoni
Missoni
Missoni

Фірмові багатоколірні візерунки марки прикрасили силуетні сукні, трикотажні костюми зі штанами кльош, спідниці довжини міді, кардигани й кюлоти. Кожен із цих образів можна носити як із замшевими ботильйони, так і кедами на широкій підошві. Граючи з колірними блоками, Анджела Міссоні вміло зберігала м’якість їхніх переходів, про що свідчить сукня в рубчик рожевого й теракотового відтінків. Вечірня лінійка марки також була виготовлена з використанням нехитрих силуетів і комфортних тканин. До неї ввійшли: в’язані максісукні з мерехтливим ефектом і брючні комплекти з люрексу й блискучої пряжі.

Missoni
Missoni
Missoni

Всю колекцію Missoni осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.