До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: Rejina Pyo, Richard Quinn і Simone Rocha

Новий вектор Rejina Pyo, європейські мотиви Richard Quinn та ірландська драма Simone Rocha – розповідаємо, що дизайнери представили для сезону осінь-зима 2020/2021 в межах Тижня моди в Лондоні.

Rejina Pyo

У сезоні осінь-зима 2020/2021 Rejina Pyo віддаляється від світлих, веселих відтінків попередніх сезонів у відповідь на події в Лондоні і за його межами.

Реклама
Rejina Pyo осінь-зима 2020/2021

Під час створення нової колекції Піо надихалася роботою фотографа Гаррі Греєра. Як і він, Піо передає почуття кольором і текстурою; це те, за що вона стала такою відомою. Багата палітра коричневих, бежевих і кремових відтінків створює ідеальне тло для чорного, крижаного синього, рожевого, сизого, золотого та бронзового кольорів.

Rejina Pyo осінь-зима 2020/2021

В основному колекція складається з вовни та бавовни. Деякі матеріали поєднали за допомогою патч-техніки. М'який кашемір і перуанська альпака різко контрастують зі шкірою і вініловими матеріалами. Взуття та сумки представлені в фірмових скульптурних формах і елегантних конструкціях.

Rejina Pyo осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію Rejina Pyo осінь-зима 2020/2021.

Richard Quinn

Молоді лондонські дизайнери роблять все можливе, щоб піднятися над хаосом Brexit, і Квінн, схоже, очолив цей рух. Своєю колекцією він вирішив безпосередньо продемонструвати зв'язок Великобританії з Європою.

Richard Quinn осінь-зима 2020/2021

Дизайнер представив калейдоскоп суконь з силуетами, які (в обставинах, що склалися) читаються як метафора французьких майстрів: короткі пишні спідниці, коміри, збиті рукави – як відсилання до Christian Lacroix. Також Квінн представив власний погляд на Dior, рюші Ungaro, об'єми і насичений колір Saint Laurent. Не залишилася колекція і без істинно кутюрних паризьких моментів. Шоу відкрили моделі, з ніг до голови покриті кришталем, перлами і бісером.

Richard Quinn осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію Richard Quinn осінь-зима 2020/2021.

Simone Rocha

В ірландської дизайнерки Симон Роші, мабуть, найбільш непересічний підхід до створення колекцій і найнезвичніші джерела натхнення, часто пов'язані з її батьківщиною – Ірландією. У сезоні осінь-зима 2020/2021 вона звернулася до твору Джона Міллінгтона Сінга "Ті, що скачуть до моря" і присвятила лінію островам Аран і життю на них.

Simone Rocha осінь-зима 2020/2021

У колекції було багато елементів, створених у стилі аранського в'язання. Велика частина лінії представлена в кремових відтінках. "Це колір невибіленої вовни овець, – пояснює Роша. – У старі часи люди на віддалених островах жили тільки завдяки доходу від вівчарства та боротьби з морем – драма Сінга якраз про трагедію і стійкість жінки, у якої потонули чоловік і діти.

Simone Rocha осінь-зима 2020/2021

Цикл життя, видимий через переживання жінок, – завжди в основі Simone Rocha. Таким чином ще одним джерелом натхнення стали роботи ірландської художниці Дороті Крос. Образ її статуї Мадонни втілений в кульмінації показу у вигляді суконь з блідого тюлю, небесно-блакитного і темно-синього атласу, і яскравих рожевих кольорів. Ще одним відсиланням до віри стали об'ємні рукави на сукнях, що нагадують церемоніальний одяг єпископів.

Simone Rocha осінь-зима 2020/2021

Переглянути всю колекцію Simone Rocha осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.