До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: нові колекції Simone Rocha, Molly Goddard і Halpern

Тиждень моди в Лондоні набирає обертів. Поки зірки стритстайлу демонструють на вулицях міста актуальні тренди, дизайнери на подіумі показують, що ми носитимемо наступної весни. У цьому огляді зібрані бренди, які неможливо уявити без романтичних нот і соковитих відтінків – Simone Rocha, Molly Goddard і Halpern.

Simone Rocha

Хто не має кельтського походження або не є фахівцем з фольклору, той не має жодного уявлення про джерело натхнення останньої колекції Simone Rocha, яка повністю просякнута традиціями святкування Дня святого Стефана в Ірландії. Але це і не так необхідно. Перш за все, ця колекція – багатошарова скарбниця фірмового одягу бренду.

Реклама
Simone Rocha весна-літо 2020
Simone Rocha весна-літо 2020

Сімона Роша – дизайнерка, яка визнає існування культурних глибин, страху, жорстокості. Але незважаючи на заявлену тему, це була одна з її найгарніших колекцій, з красивими трапецієподібними силуетами, об'ємними рукавами, блузками і сорочками з манжетами. Чого тільки варта палітра лінії: патерн порцелянових гравюр змінився на цукрово-рожеві квіткові візерунки, а потім – на темно-червоні старовинні принти на ситці. Роша не зрадила улюбленому вікторіанському стилю, до якого вона звертається практично щосезону, але цього разу їй вдалося представити його з незвичайного, нового боку.

Simone Rocha весна-літо 2020
Simone Rocha весна-літо 2020
Molly Goddard

З моменту, як Моллі Годдард з'явилася на лондонській модній сцені, п'ять років тому, її бренд безпосередньо асоціюється з естетикою романтизму. Легкі, повітряні шари тюлю, на яких дизайнерка побудувала своє ім'я, не сплутати ні з чим.

Molly Goddard весна-літо 2020
Molly Goddard весна-літо 2020

Замість освоєння якоїсь складної теми, Годдард провела час над удосконаленням своїх технічних ноу-хау. Нові моделі мали ще легший вигляд завдяки новим методам вирізання візерунків і майстерному нашаруванню прозорих рюш. Серед хмар тюлю були і більш буденні речі, наприклад светри, перев'язані стрічкою, в поєднанні зі спідницями з квітковим принтом, які акуратно підняли над одним коліном. Вперше цього сезону Годдард працювала з денімом. Оздоблена тривимірними квітами і завдовжки до кісточки, джинсова сукня транслювала всю легкість її ідей.

Molly Goddard весна-літо 2020
Molly Goddard весна-літо 2020
Halpern

Майкл Галперн – лондонський король блискіток – присвятив колекцію весна-літо 2020 Барбрі Стрейзанд.

Halpern весна-літо 2020
Halpern весна-літо 2020

"Я люблю Барбру Стрейзанд. Вона – чудова", – каже Галперн. Дизайнер розповів, що стіни його студії прикрашали вирізки фотографій співачки в ролі Фанні Брайс у "Смішній дівчині" 1968 року. "Вони говорять про Генрі-стрит у фільмі – мій дідусь працював там кравцем, у Нижньому Іст-Сайді. Колекція почалася з нього, а потім і перетворилася на дослідження того, що Барбра носила в 1970-х і 1980-х", – поділився дизайнер.

Halpern весна-літо 2020
Halpern весна-літо 2020

Завдяки різноманітним формам, щедрим об'ємам, цікавим патернам і незвичайним силуетам, Галперн виділяється в Лондоні як молодий дизайнер, який спеціалізується на вечірньому одязі. Він знайшов свою нішу в Сполучених Штатах, на Близькому Сході і всюди, де є жінки, які живуть гламурним життям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.