До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Nebula — нова колекція українського бренду Zhilyova

Нова колекція українського бренду Zhilyova — Nebula — об’єднує науку, технології та спідню білизну. Нова лінія білизни, купальників та одягу з шовку для жінок і чоловіків поєднує в собі не тільки красу й чуттєвість, а й науковий підхід.

Колекція Nebula присвячена галактиці в найширшому сенсі слова: це і дім для всього людства, і метафора внутрішнього світу однієї людини. Натхненням для створення слугувала ідея наукового й технологічного прогресу, що впливає на всі сфери життя, неминуче інтегруючись у моду.

Реклама

Один з ключових елементів колекції — галактичний патерн у відтінках блакитного й фіолетового, який використовується як в абсолютно нових, так і в уже класичних моделях бренду. Zhilyova й далі розвиває екологічний підхід до виробництва: купальники виготовлено з пряжі Econyl з використанням відходів споживання, побутових і промислових відходів, а все паковання спродуковано з перероблених матеріалів.

Кампейн колекції уособлює головні цінності бренду — прагнення до прийняття й саморозвитку, руху вперед. Nebula транслює думку: подібно до того, як Туманність народжує нові зірки, так і людина сама створює свою суперсилу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.