До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небо Лондона: Lake Studio тепер представлені в Liberty London

Український бренд Lake Studio розширює межі. Тепер жіночні вбрання авторства Анастасії Рябокінь і Лесі Кононової продаватимуться у лондонському універмазі Liberty, що на Ріджент-стріт. Зараз в британській столиці представлена колекція The Sirens сезону весна-літо 2018. Інсталяція, яку придумала команда Lake Studio, була натхненна морем, мешканцями водних глибин, їх флорою і фауною.

"Ми почали підготовку до pop-up store ще восени минулого року", – розповідають Анастасія Р. та Олеся К., додаючи, що це були, напевно, найбільш тривалі і детальні переговори в історії бренду, перед командою було амбіційне завдання вперше представити Lake Studio в Великобританії . "В результаті, ми дуже раді тому, що наші продажі стартували саме в Liberty London, універмазі, такому близькому за духом нашому бренду", – діляться дизайнери.

Реклама

"В Liberty London ми завжди стежимо за молодими талантами і відкриваємо їх британській публіці – тому, коли я виявила Lake Studio, була в абсолютному захваті", – розповідає байєр універмагу Александра Гордон.

<b>лейк лондон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.