До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наомі Кемпбелл, Белла Хадід і Diplo в новій рекламній кампанії Calvin Klein

Calvin Klein представили нову рекламну кампанію серії #MYCALVINS. Цього разу головними героями ролика стали Наомі Кемпбелл, Белла Хадід і Diplo.

Завдяки своїм роликам #MYCALVINS американський бренд здобув статус "короля маркетингу". Завжди динамічні і неймовірно сексуальні, відео Calvin Klein вірусно захоплюють мережу та залишаються на вустах навіть через місяці після релізу. Одна з головних причин цього – герої рекламних кампаній, якими стають суперзірки, моделі та інфлюенсери, що робить відео максимально інклюзивними.Так, у новому ролику знялися Наомі Кемпбелл, Белла Хадід, Бетт Дітто, Diplo, Оделл Бекхем і Джейкоб Елорді. Як завжди атмосфера відео максимально невимушена: герої проводять час одне з одним, займаються звичними справами, відпочивають і все це, звичайно ж, у спідній білизні Calvin Klein.

Реклама

У попередній кампанії #MYCALVINS, присвяченій літу і молодості, знялися Кендалл Дженнер, Шон Мендес, Ноа Сентінео і A$AP Rocky, які співали пісню True Faith і насолоджувалися теплими днями. З цими ж героями Calvin Klein зняв відео #MyTruth, в якому вони відверто розповідали "свою правду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.