До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Активний вибір: H&M зробили колекцію з P.E Nation

Шведський ритейлер H&M має намір об'єднати спортивний стиль з екологічним підходом завдяки співпраці з P.E Nation. Австралійська марка P.E Nation відома своїм одягом для активного відпочинку і спорту.

Спільна колекція H&M і P.E Nation

Обтислі легінси і велосипедки, топи ідеальної посадки і футболки – колаборація P.E Nation x H&М вирізняється насамперед продуманим спортивним дизайном. Завдяки впізнаваним силуетам P.E Nation колекція легко поєднує функціональність і вуличний стиль. Великі логотипи і кольорові вставки грають на контрасті з еластичними поясами і блискавками. Колекція представлена в характерній кольоровій ретро-палітрі P.E Nation з чорного, білого, сірого, пісочного, м'ятно-зеленого, неоново-рожевого і яскраво-оранжевого кольорів. Спортивний одяг, худі, футболки та спідниці виготовлені з матеріалів, що менше шкодять довкіллю, зокрема, з органічної бавовни і переробленого поліестеру.

Реклама
Спільна колекція H&M і P.E Nation
Спільна колекція H&M і P.E Nation
Спільна колекція H&M і P.E Nation

"Ми хочемо, щоб жінки у всьому світі почувалися впевнено і модно завдяки цій колаборації з H&M, незважаючи на їхній швидкий ритм життя. Колекцію можна носити протягом усього дня – вона функціональна і має класний вигляд. Усі моделі чудово поєднуються одна з одною", – кажуть Піп Едвардс і Клер Трегонінг, співзасновники P.E Nation.

Спільна колекція H&M і P.E Nation
Спільна колекція H&M і P.E Nation
Спільна колекція H&M і P.E Nation

"Було дуже весело працювати з P.E Nation! Як дівчата-підприємці та співзасновниці популярного бренду, Піп і Клер не з чуток знають про необхідність одягу для активного повсякденного життя. Вони є фантастичним прикладом для наслідування і дуже надихають. У цій колекції такі речі, як легінси з кольоровими вставками, худі на зав'язках і плісировані спортивні спідниці, уособлюють стильний і яскравий функціональний одяг, характерний для P.E Nation. Крім того, ми дуже раді, що в колекції використані екологічно чисті матеріали", – каже Марія Остблом, керівниця відділу дизайну жіночого одягу в H&M.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.