До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mytheresa випустить капсульну колекцію спільно з Alexandre Vauthier

Онлайн-ритейлер Mytheresa і французький кутюр'є Александр Вотьє випускають ексклюзивну капсульну колекцію. Вона з'явиться у продажі 20 листопада 2019 року.

Александр Вотьє, вірний своїй жіночній і гламурній естетиці, створив 12 предметів одягу, сфокусованих на точних вирізах і обтислих силуетах. Капсульна колекція складається з фіолетової сукні з довгими рукавами, інкрустованої кристалами, суконь з глибоким вирізом і рельєфними деталями, спідниць з графічним принтом, а ще чобіт на високих підборах, прикрашених камінням.

Реклама

<b>MxAV</b>

Речі колекції в Mytheresa позиціонують як універсальні і кажуть, що вони впишуться в будь-який сучасний вечірній гардероб впевнених і спокусливих жінок.

Креативний директор Alexandre Vauthier каже: "Я дуже радий працювати з Mytheresa над цією капсулою. Колекція є ексклюзивною збіркою деяких з моїх улюблених речей за всі роки роботи".

<b>MxAV 2</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.