До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіча версія знаменитої сумки-сідла Christian Dior

Сезон показів весна-літо 2019 увійшов в історію Dior Homme, як старт нової глави першу колекцію для бренду показав дизайнер Кім Джонс, який раніше очолював чоловічий напрямок в Louis Vuitton. Джонс сильний в аксесуарах і в своїй дебютній колекції продемонстрував чоловічу версію улюбленої всіма сумки-сідла. Декілька сезонів тому з початку нульових її повернула в жіночу колекцію Марія Грація К'юрі тепер настав час і чоловікам отримати свого нового улюбленця.

Культова Saddlе в чоловічій версії має одразу декілька модифікацій: плоска сумка, рюкзак, сумка на пояс і на зручному ремінці. Відтінки для майбутнього бестселера Кім Джонс вибрав елегантні і позачасові: темно-синій, кава з молоком, графітовий, пісочний.

Реклама

Нагадаємо, що саме Кім Джонс став ініціатором співпраці Louis Vuitton і марки вуличного одягу Supreme, спільна колекція яких отримала ефект бомби, що зірвалася, а на власників заповітних червоних сумок з білим написом навіть були зафіксовані напади. Можливо, такий же успіх очікуватиме і нове творіння дизайнера.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.