До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Море хвилюється: The COAT by Katya Silchenko весна-літо 2018

Нова весняна колекція The COAT by Katya Silchenko присвячена мореплавству та круїзним подорожам. Капітанські кейпи та бушлати, тільники й бомбери, светри оверсайз та шапки-човники, немов складені з газети – усе нагадувало про великий лайнер, який борознить простори південних морів. Не обійшлося без шовкових вечірніх суконь з декором з пір'їн марабу й літніх плащів лимонного кольору.

The COAT by Katya Silchenko, весна-літо 2018
The COAT by Katya Silchenko, весна-літо 2018

Тканини: бавовна, жаккард, костюмна тканина. Кольори: сніжно-білий, морський синій, призахідний червоний, банановий жовтий і тропічний зелений.

Реклама

"Найскладнішим було те, що робота над колекцією тривала в розпал літа, хотілося відпочивати. Разом з тим, ми переїздили до нового шоуруму, а також стартували продажі в міланському шоурумі Guffanti. Було ще багато інших питань і завдань, на які щодня доводилося шукати відповіді", – розповідає дизайнерка про підготовку до шоу.

The COAT by Katya Silchenko, весна-літо 2018

"Моя улюблена річ в колекції – двосторонній кейп, у якому Елла Кандиба відкрила показ. На нього у майстра йде майже тиждень роботи, але це того варте!", – поділилася Катя Сильченко.

The COAT by Katya Silchenko, весна-літо 2018

<b>сильченко</b>

Читайте також:

Національна матриця: Poustovit весна-літо 2018

Техническая эстетика: Yulia Yefimtchuk+ весна-лето 2018​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.