До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ізабель Сандовал зняла новий фільм для Miu Miu

Короткометражна робота режисерки Ізабель Сандовал символізує оптимістичний портрет свободи, звільнення та невловної утопії, далекий від забобонів. Фільм SHANGRI-LA став двадцять першим епізодом серії Miu Miu Women's Tales.

Ізабель Сандовал — режисерка, письменниця, редакторка, продюсерка й актриса філіппінського походження, живе й працює в Нью-Йорку. Вона ввійшла в історію кіно у 2019 році на Венеційському міжнародному кінофестивалі, коли в межах програми Giornate degli Autori представила перший в історії конкурсу фільм авторства кольорової транс-жінки — Lingua Franca. Режисерським дебютом Ізабель став фільм Señorita з елементами стилю нуар, відзначений премією "Режисер-початківець" на азійсько-американському міжнародному кінофестивалі. Нині Сандовал знімає свій четвертий художній фільм Tropical Gothic, який відібрано для участі в проєкті Berlinale Talents на Берлінському міжнародному кінофестивалі 2021.

Реклама

У фільмі Shangri-La Ізабель сама грає головну героїню. Її партнером став Метью Файфер, актор і режисер стрічки "Цикада", яку вперше було показано на Лондонському кінофестивалі Британського інституту кіно у вересні 2020 року. Назва "Шангрі-Ла" відсилає до концепції раю на землі, ізольованого від решти світу. Багато які іммігранти сподівалися знайти в Америці обітовану землю Шангрі-Лу, хоча реальність, з якою вони стикалися в XIX — на початку XX ст., була зовсім іншою. Цифрова прем’єра фільму відбулася на сайті miumiu.com і в соціальних мережах бренду Miu Miu.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.