До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міні-фільм LITKOVSKAYA про нову осінньо-зимову колекцію

5 березня бренд LITKOVSKAYA показав свою другу колекцію в рамках Паризького тижня моди. Через два місяці команда бренду представила атмосферний міні-фільм до колекції, натхненної мексиканською художницею Фрідою Кало, а Vogue.ua дізнався у Лілі Літковської її враження від паризької презентації.

Реклама

"Париж – це друга половинка душі. Це настрій, який ми несемо через колекції і через простір шоуруму. Це місто, яке кожного разу підкорює мене і змушує повертатися за чимось новим. Це особливий запах, особливий смак, особливі спогади – це все приємне, чим я хочу ділитися ", – розповідає Літковська, яка вже два сезони поспіль представляє колекції саме тут.

Litkovskaya осінь-зима 2018/2019

Березневу презентацію вона називає справжнім випробуванням: "Цього сезону ми точно знали, чого хочемо і як хочемо, і працювали на новий результат, яким я дуже задоволена. Ми вибрали неймовірну локацію – один з найстаріших паризьких концепт-сторів Leclaireur. Посперечатися з ним про вік і вплив раніше міг хіба що Colette. В Leclaireur ми почали продаватися три роки тому – тоді їх байєри серед перших почали продавати нас в Європі і, з тих пір, жодного разу не пропускали єдиного сезону. За цей час ми встигли тепло подружитися і ідея провести транк-шоу в їх просторі нам всім здалася цілком природною. Я рада, що так ми і зробили – у нас вийшла особлива енергетика, яка навіть перехожих змушувала звертати з визначеного маршруту і застигати біля вітрини".

Презентація Litkovskaya осінь-зима 2018/2019 в Парижі

Працювали над відео BANGBANG Family, відомі своїми роботами для Jatual Paris, Maison Rabih Kayrouz, Mira Mikati, Ronald van der Kemp.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.