До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мрія нареченої: нова весільна колекція Vera Wang

У це складно повірити, але в жовтні Вера Вонг покаже свою вже 60-у весільну колекцію. Незважаючи на настільки значні цифри, дизайнер кожного сезону пропонує нареченим щось новеньке, так змушує їх чуйні серця битися частіше.

Vera Wang Bridal весна-літо 2020

У колекції сезону весна-літо 2020 Вонг звернулася до світу флори, акуратно додала квіткові композиції до своїх весільних суконь. Дизайнер не стала грати з принтами, а зробила ставку на об'ємний декор. Складені з декількох шарів фатину бутони прикрасили плечі, пояси та спідниці. Причому американка вирішила відмовитися від традиційного білого. Ніжні відтінки курного рожевого, перлинно-сірого і акварельно-салатового тонів стали відмінним фоном для цих фантазійних квіткових композицій.

Реклама
Vera Wang Bridal весна-літо 2020
Vera Wang Bridal весна-літо 2020

Сама Вонг розповідає, що головна ідея цієї колекції – сукні повинні мати різний вигляд з усіх боків. "Дизайнери в основному замислюються про вигляд спереду або ззаду, я ж хотіла продемонструвати, що важливий кожен міліметр вінчального образу і він повинен мати цікавий вигляд". Цю ідею з 360-градусною сукнею вона втілила в життя завдяки різним драпіруванням і асиметрії.

Vera Wang Bridal весна-літо 2020

Також дизайнер зізнається, що колекція вдалася досить трудомісткою і тиражувати ці образи буде складно і довго, але справжні шанувальниці Vera Wang готові чекати стільки, скільки буде потрібно.

Vera Wang Bridal весна-літо 2020
Vera Wang Bridal весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Vera Wang Bridal весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.