До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майкл Корс та Кейт Гадсон борються з голодом

Щороку Майкл Корс проводить благодійну кампанію Watch Hunger Stop, що займається вирішенням проблеми голоду в усьому світі. Вона була створена в 2013-му і з кожним роком стає усе масштабнішою. Цього разу дизайнера підтримала актриса, режисер та підприємець – Кейт Гадсон.

"У червні я відвідала школи в Камбоджі, де ресурси, зібрані Watch Hunger Stop, дозволяють Всесвітній продовольчій програмі Організації Об'єднаних Націй забезпечувати дітей харчуванням, щоби вони отримали енергію для росту й закінчення освіти",— коментує Гадсон. Ресурси, зібрані в рамках цієї акції, будуть направлені на підтримку програми шкільного харчування ВПП ООН, щоби остаточно покласти край проблемі голоду.

Реклама

У цьому році для боротьби з голодом направлять кошти, зібрані з продажу нової моделі розумного годинника Sofie з лінійки Michael Kors Access і лімітована версія бестселлера бренду – сонцезахисних авіаторів Lon.

Читайте також:

Усе для відпочинку: нова колекція MICHAEL Michael Kors

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.