До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Marc Jacobs скоротили штат працівників через пандемію

Пандемія неабияк вплинула на всі сфери бізнесу й модна індустрія не стала винятком із правил. Зокрема, стало відомо, що модний бренд Marc Jacobs скоротив штат працівників на 10%. За останні кілька тижнів компанія звільнила 60 працівників, включно з Олімпією Ле-Тан — очільницею демократичнішої лінії The Marc Jacobs, яку запущено в травні 2019 року. Керівництво модного дому ухвалило таке рішення через фінансову кризу на тлі пандемії COVID-19.

Marc Jacobs осінь-зима 2019/2020

Працівникам повідомили новину про скорочення під час відеоконференції в Zoom і пообіцяли продовжити медичне страхування ще на 60 днів. Також бренд зазначив, що всі працівники компанії й далі отримуватимуть зарплату в повному обсязі під час самоізоляції. "Через істотний вплив COVID-19 на ритейл ми пішли на низку змін, які дадуть змогу Marc Jacobs International адаптуватися до нового середовища й далі розвиватися, щоб переорієнтувати бізнес і зосередитися над творчими інноваціями, які завжди визначали наш бренд. Звісно, це передбачало ухвалення непростого рішення, пов’язаного з усуненням деяких посад, а також (це стосується більшості працівників) зменшенням обов’язків", — повідомили представники бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.