До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Люксоптика передає медикаменти на 15 мільйонів гривень медичним закладам Харкова

Всеукраїнська мережа "Люксоптика" передає закладам охорони здоровʼя міста Харкова лікарські засоби на суму майже 15 мільйонів гривень. Згодом їх розподілять серед інших лікарень і поліклінік Харкова з огляду на потреби установ.

Компанія невпинно допомагає країні в боротьбі із загарбниками. Так, з 1 березня "Люксоптика" безплатно передала ЗСУ 35 404 контактні лінзи та розчини, 9511 оптичних лінз і оправ, 2000 балістичних окулярів та 1043 інші товари для зору, а також безоплатно перевірила зір 3923 військовим.

Реклама

"З перших днів повномасштабного вторгнення Росії ми започаткували програму соціальної допомоги військовим — передаємо контактні лінзи, окуляри, перевіряємо зір. Чому саме Харків? Цей регіон на передовій, і там є багато як цивільних, так і військових, які потребують допомоги. А ще наша компанія родом з Харкова. Там ми відкрили першу "Люксоптику", більшість нашого топменеджменту — харків’яни", — коментує CEO компанії Олексій Свистун.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.