До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов до себе: фотопроєкт Саші Самсонової та бренду Zhilyova Lingerie

Весь минулий рік ми багато говорили про прийняття себе й бодипозитив, про розлади харчової поведінки та стандарти краси, які нав’язує суспільство. Підсумувати цю тему наприкінці року й нагадати кожній з нас про власну красу ми хочемо фотопроєктом, що його створили українська фотографка Саша Самсонова, білизняний бренд Zhilyova Lingerie і комунікаційна агенція Gogola. Підтримує проєкт некомерційна організація Not Skinny Enuf, що опікується питаннями РХП.

Учасники знімання — моделі з гарними фігурами й дуже критичним ставленням до власної зовнішності, що передує РХП, — постають перед об’єктивом у сюрреалістичному сет-дизайні: майже в цілковитій темряві на ліжку, яке могла б опинитися де завгодно. Наприклад, у спальні підлітка, який хоче сховатися від усіх в єдиному безпечному місці, або у квартирі дівчини чи юнака, які перебувають у пошуках себе.

Реклама

"Гіпотетична спальня дала змогу героям бути справжніми, у кожного — своя історія і настрій. Але всі вони мають тріумфальний вигляд і постають у всій красі, впевнено й відверто, — каже Саша Самсонова. — Це знімання для мене — можливість висловитися на тему, яка живе глибоко в кожному з нас. Проблеми РХП не мають меж, стосуються людей усіх розмірів, статей, рас. Коли стикаєшся з цим, почуваєшся дуже самотньо. Здається, що інші люди вродливі й щасливі, а ти один хочеш скоріше сховатися у своїй спальні. Але насправді це переживає більшість з нас, особливо жінки. Найголовніше — мені хотілося показати, що всі ми дуже гарні й значущі".

"Ми ніколи не знаємо, через що проходять інші, судимо їх — і себе — надміру суворо. Це знімання — про любов до себе через призму любові до свого тіла, — каже Валерія Жильєва. — ZHILYOVA вже давно стала не просто брендом, а майданчиком, через який ми транслюємо свої цінності й прагнемо формувати здоровіше та спокійніше сприйняття жінками своєї зовнішності. Білизна — ще один спосіб сказати про це, адже в ній ми максимально чесні із собою й робимо крок до прийняття себе, тому всі речі ZHILYOVA створюються для того, щоб підкреслити красу тіла в природності його форм. Мрію, щоб об’єктивізація жіночого тіла й мізогінія назавжди залишилися в минулому".

Моделі — Izabella, Cam, Emily Lee (UNITE UNITE agency), Michal Idan (LA Model Management), Mariama Diallo, Aliana King, Salem Mitchell, Bre Maughan (Freedom)

Фотограф — Саша Самсонова

Продюсер — Ганна Пагава

Продакшн — Gogola agency

Стилісти — Chloe & Chenelle Delgadillo

Помічник стиліста — Yummi Liu

MUA: Владислава Козачище, Олександра Романенко, Terezka Fras

Волосся: Anastasiia Sankova, Anastasiia Terebova

Кастинг — Ana Tess

Сет-дизайн — Elizabet Puksto, Ernest William Lidderndale

Ретуш — Юля Ждан

Асистенти: Thomas Pat, Toby Lee

Креативний продюсер, організатор – Олена Мосейкіна

Організатор проекту – Not Skinny Enuf

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.