До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені українські бренди модниці Леоні Ханне

Німкеня Леоні Ханне сьогодні одна із найвпливовіших і найпопулярніших fashion-інфлюенсерок у світі. Стиль дівчини вигідно вирізняється з-поміж мінімалістичних луків, які захопили Instagram завдяки скандинавським модницям. Леоні ж обожнює помітні відтінки, довжину міні і лелітки, надихаючи нас виходити із зони комфорту і мати яскравий вигляд щодня. Є в її гардеробі й українські бренди, з якими одягнутися у стилі Леоні буде справді легко.

Леоні Ханне
Santa brands

Фанати Леоні Ханне називають свою улюбленицю "королевою кристалів", а підтримувати цей статус їй зокрема допомагає українська марка Santa brands, яка створює ідеальне блискуче вбрання для вечірок. У гардеробі німкені є як мінісукні, на кшталт убрання нульових, так і напівпрозорі сітки, розшиті кристалами. В образах нашого бренду дівчина навіть змогла об'єднати пристрасть до неону і блиску.

Реклама
J'Amemme

Кінець осені Леоні Ханне провела на Мальдівах, а головним кольором її відпустки став насичений салатовий відтінок. Одну з суконь, яку вона взяла з собою, створив український бренд J'Amemme, що зарекомендував себе поєднанням яскравих відтінків і легких форм. Фанати Ханне залишилися у захваті від цього образу Made in Ukraine.

NUE Studio

Блиск каменів на сексапільних сукнях і топах бренду NUE Studio підкорив не лише українок, а й Леоні Ханне. Так, на Мальдівах вона продемонструвала ідеальну сукню для зустрічі Нового року — чорну міні в парі з бра з кристалів, а в Парижі встигла приміряти ансамбль із короткої блискучої спідниці й топа з відкритою спиною — розкішний образ у стилі 2000-х, що тріумфально повернулися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.