До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Луна представляє нову колекцію LUTIKI

Стилістка й художниця костюмів Соня Солтес і далі працює над брендом-серіалом LUTIKI. Першою метафізику нового релізу LUTIKI випробувала на собі співачка Луна — вона знялася для лукбуку колекції в ролі натурниці до штудій скульптора Миколи Бранкузі. Його пластичними роботами творча команда надихалася, працюючи над зніманням.

У новій серії TERRA, присвяченій поверненню до джерел, представлені: підвісок у вигляді перевернутої бичачої голови, чокер, складений з тотемних хрестів, і спіралеподібні браслети з латуні з позолотою, які так вподобала публіка. Розроблення одягу Солтес поставила на паузу, адаптувавши для колекції головний бестселер LUTIKI — асиметричну майку з бавовни. Тепер її прикрашає металевий гак у формі бичачого рогу.

Реклама

Дизайнерка грає із символами циклічності життя, духовної й фізичної сили. Застосовує магнетизм у буквальному сенсі — моносережка-ріг, що повторює дизайн традиційних острівних прикрас, тримається на мочці вуха за допомогою магніту.

Над зніманням працювали:

Фото: Ксенія Каргіна

Стиль: Соня Солтес

Hair: Сергій Троско

Make-up: Ната Стрільчук

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.