До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мій найкращий дарунок: найгарніша білизна до дня Святого Валентина

Попри те, що багато які скептики називають день Святого Валентина святом підприємливих маркетологів, складно заперечувати, що це прекрасний привід потішити себе наприкінці зими й нарешті налаштуватися на романтичний лад. Тут у пригоді стануть тематичні колекції білизни, яку бренди почали показувати ще минулого місяця. Ми вибрали найцікавіші комплекти — чуттєві, сексуальні, зухвалі.

Zhilyova Lingerie

До Дня всіх закоханих український бренд Zhilyova Lingerie представив колекцію Good Game, яку називає відповіддю на всі зміни, що відбулися у 2020-му з усіма нами. Натхнена вона кіберпанком, комп’ютерними іграми й футуристичним майбутнім. "Наша жінка встановлює свої правила і створює реальність навколо себе", — розповідає Валерія Жильєва, яка створила нову колекцію на поєднанні чуттєвого червоного з класичною чорно-білою палітрою й сіткою. Особливістю колекції стали бандажі червоного й чорного відтінків, а також із принтами попередньої колекції ἀποκάλυψις. Також до святкової лінійки ввійшли сукні, колготки й халати. Названо новинки на честь жіночих персонажів відеоігор: Akira, Rai, Aveline, Rayne, Aura, Alyx, Pandora.

Реклама
Zhilyova Lingerie
Zhilyova Lingerie
Zhilyova Lingerie
Agent Provocateur

Святкова колекція французького гіганта Agent Provocateur пов’язана з формою серця, яка в різному вигляді проявляється як на самій білизні, так і в оформленні знімання. Дизайнери бренду також активно працюють з усією багряною палітрою — від насиченого бордового до ніжно-рожевого, щоб кожна дівчина могла вибрати комплект відповідно до власного характеру й настрою.

Agent Provocateur
Agent Provocateur
Agent Provocateur
Savage x Fenty

Ріанна знає, як додати до святкування Дня всіх закоханих трохи перцю. Артистка, яка має власний білизняний бренд Savage x Fenty, пропонує придбати до свята комплект з яскраво-червоного латексу й шовку. Знімання тривало під девізом You're Not My Only Valentine. Так, на думку Ріанни, напередодні свята можна додати романтичності сірим зимовим дням за допомогою напівпрозорого бюстгальтера, прикрашеного двома серцями, латексних рукавичок і панчіх. Не менш сексуальний вигляд мають також образи в чорному кольорі завдяки численним зав’язкам і пікантним вирізам.

Savage x Fenty
Savage x Fenty
Savage x Fenty
Intimissimi

Італійський білизняний бренд Intimissimi напередодні Дня всіх закоханих запустив колекцію Made With Love, яка вийшла підкреслено вишуканою та ніжною. Білизна в стриманому чорному кольорі привертає увагу делікатністю виготовлення й деталями — поєднанням напівпрозорої сітки й вишивки, мережива й шовку. Сподобається дівчатам, які люблять спокушати напівнатяками та шепотом.

Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Fox Lingerie

Fox Lingerie впевнені, що для Дня всіх закоханих треба себе потішити чимось особливим, наприклад, білизною з корсетними елементами, а якщо хочеться ще більше свята — на допомогу прийдуть блискучі підв’язки. Радимо спробувати.

Fox Lingerie
Fox Lingerie
Fox Lingerie

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.