До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі образи з Ukrainian Fashion Week

Більша половина українських дизайнерів з року в рік працює, в основному, тільки з жіночим одягом, лише іноді включає у свої колекції кілька чоловічих образів. Так, навіть у межах BEST FASHION AWARDS 2018 була відсутня категорія "Найкращий дизайнер чоловічого одягу". Але є сподівання, що ситуація на ринку зміниться після того, як дизайнери представили чимало цікавих чоловічих образів цього Ukrainian Fashion Week.

Elena Burenina осінь-зима 2019/2020
ARTEMKLIMCHUK осінь-зима 2019/2020
Безсумнівно, головним у сезоні осінь-зима є верхній одяг. Розкішний білий кожушок і точене чорне пальто в Elena Burenina, блискуче пальто з чорного хутра FINCH, вишукані тренчі і шинелі з вишивкою в ARTEMKLIMCHUK, анораки в стилі 1990-х ROUSSIN by Sofia Rousinovich – на подіумі в "Арсеналі" було все.

<b>men coats 19</b>

Реклама

Якщо врахувати, що з чоловічим одягом в Україні так активно не працюють, то стає очевидно, що дизайнери пропонуватимуть, радше, базові речі, у яких буде більше шансів зацікавити широке коло клієнтів. Так, у колекціях найчастіше траплялися костюми, штани, піджаки і сорочки. Іноді в класичному вигляді, іноді в цікавих інтерпретаціях, а іноді і те, і інше.

FROLOV осінь-зима 2019/2020
FINCH осінь-зима 2019/2020

Так, у FROLOV представлений сірий костюм зі звуженими штанами. FINCH пропонує чорний oversize-піджак одягати під атласний пояс. Цікаве поєднання: піджак з класичною посадкою і укорочені об'ємні штани у Bobkova. ARTEMKLIMCHUK бачить чоловіків в штанах-бананах в комбінації з розшитими сорочками з тюлю, атласними сорочками і простими футболками. У романтичній колекції Jean Gritsfeldt варто придивитися до ансамблю з сорочки і джинсів з принтом ДНК, а також до червоної легкої oversize-сорочки.

Bobkova осінь-зима 2019/2020
ARTEMKLIMCHUK осінь-зима 2019/2020

Після аналізу побаченого на Ukrainian Fashion Week, помітно, що українські дизайнери солідарні зі своїми зарубіжними колегами і підтримують їх у спробі повернути актуальність головним чоловічим предметам гардеробу. І незважаючи на вуличний стиль, який зараз домінує, класика з легкістю поверне своє заслужене місце в гардеробі.

<b>men 19 all</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.