До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лови хвилю: капсульна колекція H&M і серф-колективу Women + Waves

Вперше в історії H&M співпрацює із жіночим серф-колективом Women + Waves для створення колекції купальників зі стійких матеріалів. Нова колекція купальних костюмів вирізняється характерним для 1990-х дизайном і присвячується активному способу життя.

Коллекция H&M и серф-коллектива Women + WavesКолекція H&M і серф-колективу Women + Waves

Колаборація Women + Waves x H&M — це широкий асортимент суцільних і роздільних купальників, а також гідрокостюмів з натурального каучуку, призначених для відпочинку біля води й занять водними різновидами спорту. Крім того, до лінійки ввійшли худі, футболка й аксесуари, на яких зображені спеціальні логотипи Women + Waves від ілюстраторки Клари Джонас. Вся колекція зроблена зі змішаних тканин, що містять щонайменше 50% матеріалів стійкого походження, як-от перероблений поліамід, поліестер та органічна бавовна. Загальні силуети колекції стильні й вишукані водночас. Колірна палітра складається з приглушеного зеленого, ніжно-жовтого й чорного — це має крутий вигляд і дарує впевненість, яку випромінюють жінки з товариства серфінгісток.

Коллекция H&M и серф-коллектива Women + Waves

"Створюючи колекцію разом з H&M, ми хотіли, щоб кожен елемент не тільки був практичним, але й показував силу й можливості колективу жінок, залучених до серфінгу. Наша спільнота починалася з випадкових щотижневих зборів, а перетворилася на справжній колектив, у якому всі постійно підтримують одна одну", — каже Рейчел Мерфі, засновниця Women + Waves.

Коллекция H&M и серф-коллектива Women + WavesКолекція H&M і серф-колективу Women + Waves
Колекція H&M і серф-колективу Women + Waves

"Коли ми вперше стикнулися з Women + Waves, ми були вражені силою й автентичністю цього жіночого серф-колективу. Він унікальний, позитивний і надихає, тому ми з приємністю співпрацюємо з ними. Ми знали, що основою колекції мають стати функціональні й модні купальники, які можна стилізувати під будь-який випадок у нинішніх умовах, за яких ми можемо тільки мріяти про літні подорожі", — пояснює Марія Остблом, керівниця відділу дизайну жіночого одягу в H&M.

Реклама

<b>H&M_Serf_</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.