До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LOVE'S FOOL: колекція Marianna Senchina до Дня всіх закоханих

Поєднання романтичності й іронії закладені в ДНК бренду Marianna Senchina, який не міг пропустити такого свята, як день Святого Валентина. Маріанна Сенчина пропонує вбратися до свята в максимально ефектний образ, навіть якщо ніяких особливих планів на цей вечір немає. "Провести вечір у власному товаристві, насолоджуватися вбранням з оксамиту й тафти, з декором з каменів і фатину — що може бути ліпше? Опції щодо романтичної вечері? Фаст-фуд, будь ласка!" — закликає дизайнерка.

Marianna Senchina
Marianna Senchina
Marianna Senchina

Образи з капсули Marianna Senchina — це мікс традиційних сарторіальних елементів: рукавів-буфів, корсетів, бантів і вуалей, позбавлений водночас концептуальних референсів і кліше. Головні моделі релізу — культові речі бренду: сукня-жакет зі спущеною лінією плечей, топи з об’ємними рукавами, оксамитова сукня з глибоким V-подібним викотом і берети з вуаллю. Дизайнерка додала дотепності за допомогою ще одного знакового елемента бренду, горошкуватого принту. Ці вбрання склалися в гардероб, створений, щоб догоджати собі, а не іншим. Він буде актуальний увесь рік, а не лише один день на рік.

Реклама
Marianna Senchina
Marianna Senchina
Marianna Senchina
Marianna Senchina

Фото: @andrew.greyy

Стиль: @laboheeme

MUAH: @otosanta

Модель: @sakaya__

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.