До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорож у часі: Louis Vuitton Cruise 2020

8 травня французький бренд Louis Vuitton представив свою нову колекцію Resort 2020. Місцем проведення круїзного шоу став колишній термінал TWA в Нью-Йоркському аеропорту імені Джона Кеннеді, спроектований американським архітектором Ееро Сааріненом 1962 року. Легендарний неофутуристичний термінал закритий ще 20 років тому, але має для Ніколі Жескьєра особливе значення – саме ця будівля сильно вразила дизайнера під час першого візиту до Нью-Йорка 1991 року.

Louis Vuitton Cruise 2020

Заради круїзного шоу стіни космічної будівлі обросли квітами і рослинами, що нагадувало тропічний ліс. Моделі дефілювали по мосту і двосторонніх сходах серед флористичних мотивів та демонстрували одяг в стилі арт-деко з елементами сучасного утилітарного шику. Так, штанні костюми в вертикальну смужку і легкі сорочки вільного крою сусідили з укороченими геометричними жакетами, крихітними топами, прикрашеними кристалами і сукнями з жаккарду і оксамиту.

Реклама
Louis Vuitton Cruise 2020
Louis Vuitton Cruise 2020
Louis Vuitton Cruise 2020

У новій колекції елементи стилю 1980-х років переплелися з естетикою 1990-х. Так, зухвалі міні, широка геометрична лінія плеча і повітряні рукави, що нагадують крила кажана, з легкістю подружилися з шкіряними ансамблями, грубими черевиками і подовженими шортами. Моделі демонстрували кейпи, що відсилають до прообразів супергероїв, а також шоломи як у льотчиків. Нова колекція стала певною квінтесенцією історичного минулого з нотками космічного майбутнього.

Louis Vuitton Cruise 2020
Louis Vuitton Cruise 2020
Louis Vuitton Cruise 2020

Всю колекцію Louis Vuitton Cruise 2020 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.