До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Like&Share: Elena Burba весна-літо 2018

У новій колекції дизайнер Олена Бурба іронізує над Insta-реальністю: головними героїнями показу стали футболки з написами I Like the Internet Version of You Better, Addicted to Instagram, My Instagram Version Much Cooler і хештег #Sexy.

Elena Burba весна-літо 2018
Elena Burba весна-літо 2018

Топи-бюстьє, сукні і комбінезони з приспущеною лінією плечей і контрастними бретелями, брюки з високою талією, елегантні шовкові блузи, легкі напівпрозорі сукні й асиметричні спідниці з воланами – головним натхненням стали спекотні пейзажі Каліфорнії і пустельні пляжі Санта-Моніки. Колірна палітра варіюється від класичної чорно-білої гами до відтінків фуксії, червоного, гірчичного, золотого, молочного і кольору Тихого океану.

Реклама

Маленькі золоті зірки на обличчі моделей нагадували макіяж дівчат, що роз'їжджають на роликах по набережній Venice Beach.

Elena Burba весна-літо 2018
Elena Burba весна-літо 2018

За задумом дизайнера колекція призначена для класичного Instagram-блогера, її терміново можна запаковувати в валізу й вирушати на пошук найбільш фотогенічних місць планети. Дівчатам-яппі залишили жакети з широкими плечима, брючні костюми в смужку й летучі вечірні сукні в дусі 70-х років минулого століття.

Elena Burba весна-літо 2018
Elena Burba весна-літо 2018

<b>бурба 18</b>

Фото: Гліб Губа

Читайте також:

Красуня: колекція Marianna Senchina весна-літо 2018

Номер 9: THEO весна-лето 2018​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.