До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лівий берег: Saint Laurent Pre-Fall 2019

З моменту, як Ентоні Ваккарелло обійняв посаду креативного директора в Saint Laurent, майже всі його шоу минали в тіні Ейфелевої вежі. Дизайнер вміло пов'язував одну з головних пам'яток Парижа з амбітними і сміливими колекціями. Проте, далеко від мерехтливих вогнів, Вакарелло ретельно і спокійно будував щось ще зі своїми міжсезонними колекціями, призначеними для реального життя.

"Колекція Pre-Fall 2019 – це спосіб подивитися на одяг у стилі Rive Gauche", – сказав дизайнер. "Йдеться про гардероб, а не про створення нових силуетів. Мені подобається фантазувати, але я також люблю реальність. Ця колекція зосереджена на ідеях ідеальної куртки, ідеальної сорочки, ідеальної спідниці, ідеальних джинсів".

Реклама

У колекції Pre-Fall 2019 Ваккарелло повністю зосередився на практичності і універсальності одягу, причому зробив акцент саме на другому. Більшість образів мають достатньо андрогінний вигляд. Адже якщо на сезонних шоу жінка Saint Laurent має абсолютне право показувати своє тіло будь-яким способом, то передсезонні колекції для чоловіків і жінок спрямовані в бік унісекс-концепції.

Укорочені піджаки і рок-н-рольні штани, кілька інтерпретацій культового Le Smoking, монохромні матроські смужки, які пронизують все: від класичного светра до шуб, приталеного трикотажного топа і величезних пухнастих шарфів. За винятком кількох човників на підборах, натхненних стилем Деббі Гаррі, жіноче взуття в основному представлене на низькій підошві, як і чоловіче. Таке рішення, за словами Ваккарелла, стало свого роду антитезою до високих кітчевих платформ, які він представив у сезоні весна-літо 2019.

Важливо зазначити, що як і в багатьох дизайнерів, міжсезонні колекції Ваккарелла стали результатом виклику самому собі і тому, що він робив раніше, і що він зможе зробити в майбутньому. Зрештою, Ваккарелло показав, що у нього є повністю реалізоване бачення того, яким може і повинен бути Saint Laurent під його керівництвом.

Переглянути всю колекцію Saint Laurent Pre-Fall 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.