До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній сад: Lake Studio весна-літо 2019

Пошук нових локацій перетворився на справжній квест для українських дизайнерів. Цього сезону одне з найцікавіших місць знайшли Lake Studio – весняно-літню колекцію дизайнери бренду Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова показали на київському велотреку.

Lake Studio весна-літо 2019
Lake Studio весна-літо 2019
Lake Studio весна-літо 2019

Перед стартом показу багато гостей висловлювали думку, що до романтики Lake Studio в цьому сезоні додасться спорт, але бренд залишився вірний собі – головним джерелом натхнення для дизайнерів став літній сад. Стиглі фрукти і ніжні квіти, різноманітність зелених тонів і сонячний колір, пронизливий весь сад – героїня Lake Studio залишається мрійливою та романтичною, а вбрання їй потрібні відповідні.

Реклама
Lake Studio весна-літо 2019
Lake Studio весна-літо 2019
Lake Studio весна-літо 2019
Lake Studio весна-літо 2019

Основою колекції знову стали сукні, відтінки для яких Рябоконь і Кононова вибрали підкреслено соковиті і яскраві. Синій електрик, фуксія, фіолетовий і зелений ефектно контрастували з крихкістю моделей. Знайшлося на подіумі місце і для більш стриманих кольорів, адже в літньому саду можна знайти фрукт на будь-який смак. Не обійшлося і без фірмових принтів – на тканинах розпустилися квіти і плоди інжиру, чорна смородина і чорнобривці.

<b>LakeStudio_SS19</b>

Експерименти з кроєм торкнулися насамперед лінії плечей – дизайнери акцентували на них увагу за допомогою додаткових складок і драпіровок. Також Рябоконь і Кононова показали кілька модифікацій об'ємних рукавів, які в поєднанні зі струмливим шовком набули повітряного і легкого вигляду.

<b>LakeStudio_SS19_2</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.