До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкість буття: Litkovskaya весна-літо 2019

Вчора в межах Паризького тижня моди Ліля Літковська втретє представила свою роботу. У Парижі на авеню Монтень в форматі камерної презентації була показана колекція для сезону весна-літо 2019. Постановником був режисер Алан Бадоєв – завдяки йому французький сад був залитий рожевим світлом так само, як і сама колекція сповнена неонових рожевих і блакитних тонів.

<b>литк маша</b>

Реклама

Нова колекція Litkovskaya – це діалог між маскулінним і жіночним. Нова хвиля романтизму і власний "рожевий період". Ескізи Огюста Родена, заяви Мони Хатум, фільм "Чоловік і жінка" Клода Лелуша. У колекції багатопланове натхнення виливається в поєднанні протилежних за характером матеріалів: лакова шкіра і невагома вишивка шовковими стрічками, органічний льон і бавовна, пронизана атласними нитками. Рафія сплітається з бавовною в єдиному полотні. Прозора легка сітка набуває нової форми завдяки жорстким шкіряним кантам.

<b>литк маша1</b>

Протиставлення триває і в колірних рішеннях – неоновий блакитний і кілька відтінків соковитих рожевих – і в прийомах. Класичний чоловічий костюм набуває м'якого силуету. Широка лінія плечей, пояси для тхеквондо, м'яке драпірування, навмисна асиметрія, здавалося б, незавершені деталі, але вивірена архітектура форм.

<b>литк маша2</b>

Колірну гру колекції продовжує б'юті-образ, створений Sisley Paris. Неоновий рожевий, спокійний тілесний і глибокий винний відтінки помади Le Phyto-Rouge перегукуються з насиченими тонами і квітковими акцентами. Аксесуари з нової колекції (5 сумок з оргскла і дерева) були створені спільно з грузинським брендом сумок 0711.

<b>литковская париж весна 19</b>

Фото: Маша Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.