До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легенди і міфи: PASKAL Pre-Spring 2019

Нова колекція Юлії Паскаль натхненна легендою про папороть, яка цвіте раз на рік, в ніч на Івана Купала. Дизайнер фантазує про образ дівчини, яка знаходить цю міфічну квітку і набуває чудових здібностей: розуміє мову тварин, може ставати невидимою, мати будь-який вигляд, керувати стихіями.

PASKAL Pre-Spring 2019

Міфологічний сюжет дизайнер відтворює за допомогою колірних рішень і декоративних елементів. Атмосфера казки втілена в рожевому і молочному кольорах органзи і бавовни, алюзією ж на полум'яну квітку папороті стає вільний тренч насиченого оранжевого кольору. Рюші і волани на сукнях і топах нагадують лісову флору.

Реклама
PASKAL Pre-Spring 2019

На метаморфози, що відбуваються з героїнею колекції PASKAL PS19, вказують плащі, що світяться в темряві і куртки з голографічного матеріалу. Дизайнер представляє свою героїню під час плавання в річці при світлі місяця, і в колекції з'являється ніжно-блакитна бавовна з ефектом пам'яті, що нагадує водну гладь. На водяні краплі схожа і лазерна перфорація деталей одягу. У вересні колекція буде представлена в Парижі, а також в шоурумі бренду.

<b>паскаль париж</b>

Фото: Христина Подобєд

Модель: Юлія Паскаль

Продюсер: Олена Нагорна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.