До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ді: Miu Miu Pre-Fall 2019

Після розкішного шоу Miu Miu Resort 2019, з усіма його довгими елегантними сукнями і вишуканим одягом, здається, що колекція Miu Miu Pre-Fall стала продовженням радше осінньо-зимової та міжсезонної колекцій Prada. А присвятила нову лінію Міучча Прада молодій Діані Спенсер.

Miu Miu Pre-Fall 2019

Уявіть, леді Діана Спенсер в 1980-х, у поїздці до австрійського Тіроля – це сорочки з оборками та рюшами, тірольські квіти на рукавах, трикотаж, корсети, англійські блузки з вишивкою і черевики для прогулянок – все дуже легке, і навіть миле.

Реклама
Miu Miu Pre-Fall 2019

Майбутню принцесу Уельську ніколи не фотографували в золотих шкіряних трусах, інакше вона ніколи б не стала принцесою Уельською, але такий елемент гардеробу, безсумнівно, вписується в естетику Miu Miu з її класикою у вигляді блискіток, леліток і, звісно, золотої шкіри.

Miu Miu Pre-Fall 2019

Символічний вигляд має і сам лукбук. Світлини нагадують кадри з VCR-касети ранніх 1980-х, і наче навіюють думку, що ця колекція не просто присвячена леді Ді, а деякі образи взяті прямо з її гардеробу.

Переглянути всю колекцію Miu Miu Pre-Fall 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.