До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навколосвітка: де бренди представлять круїзні колекції

Від Марракеша до Риму – модні Будинки знову вирушають у подорож по всьому світу, щоб представити свої круїзні колекції. Які міста стануть декораціями для показів Resort 2020 року, розповідаємо в матеріалі.

Париж
Chanel Resort 2019

Минулого року Chanel перетворили Гран-Пале в незвичайний круїзний лайнер для свого шоу Resort 2019. Після Сінгапуру 2013 року, Дубая 2014-го, Сеула 2015-го і, нарешті, Гавани 2016-го, Chanel третій рік поспіль представить свою нову круїзну колекцію в Парижі. Саме в Великому палаці, улюбленому місці французького Будинку моди, 3 травня відбудеться показ колекції Resort 2020.

Реклама
Марракеш
Марракеш

У травні 2018 року Dior продемонстрував свою круїзну колекцію недалеко від Парижа на території однієї з найбільш аристократичних резиденцій Франції – садибі Шантійї. Саме цим місцем надихався месьє Діор під час створення своєї колекції сезону осінь-зима 1947/1948. Цього року легендарний модний Будинок вирушає в Марракеш, де 29 квітня відбудеться шоу Resort 2020. Точне місце і тема шоу ще не відомі. Dior вперше представить колекцію в одному з найбільших міст Марокко.

Нью-Йорк
Нью-Йорк

Louis Vuitton проведуть показ у Нью-Йорку – про це в своєму Instagram повідомив креативний директор бренду Ніколя Жескьєр. Після круїзних шоу в музеї Міхо в Кіото 2018 року і в маєтку Боба і Долорес Гоуп 2014 року, немає ніяких сумнівів, що обране місце виявиться архітектурним дивом.

Також в американський мегаполіс вирушить італійський модний Будинок Prada. Другий рік поспіль бренд представить круїзну колекцію в Нью-Йорку. Минулого року Prada зробив це у власній штаб-квартирі. Поки невідомо, де саме відбудеться показ колекції Resort 2020 року, але з огляду на радикальні настрої Міуччі в останніх сезонах, можна припустити, що 2 травня гостей запросять в індустріальну частину міста.

Рим
Капітолійські музеї

30 травня 2018 року Gucci представили своє шоу в Арлі, в серці давньоримського кладовища Аліскамп. Круїзну колекцію 2020 року Gucci представлять у римських Капітолійських музеях, у знак поваги любові дизайнера до Стародавнього світу. На вершині Капітолійського пагорба, звідки відкривається вигляд на місто, зберігаються величезні колекції середньовічного і ренесансного мистецтва, що відтворює римську епоху. Алессандро Мікеле продовжує діалог між минулим і сьогоденням, між історією та спадщиною.

Протягом наступних двох років модний Дім Gucci пообіцяв підтримати відновлення Тарпейської скелі – гострого стрімчака на південній стороні Капітолію.

Токіо
Токіо
24 травня Giorgio Armani вперше представить круїзне шоу. Ідеальним місцем для такої події італійський модний Будинок вибрав Токіо. Хоча точна локація досі залишається таємницею, дата показу збігається з відкриттям японського флагманського магазина Дому, Armani/Ginza Tower. Ця подія ознаменує повернення лейбла в Японію після 12 років відсутності.
Монако
Монако

Після торішнього показу в Мілані, Alberta Ferretti представлять свою круїзну колекцію 2020 року в Монако, де якраз триватиме Тиждень моди в Монте-Карло. Італійський бренд є почесним гостем цього заходу, а його показ відбудеться 18 травня в Океанографічному музеї – одному з найбільш символічних місць Монако.

Берлін
Новий музей в Берліні

На честь 30-ї річниці падіння Берлінської стіни Max Mara представить своє круїзне шоу в столиці Німеччини. Минулого року бренд залишився близьким до свого італійського коріння і представив колекцію в музеї Collezione Maramotti в містечку Реджо-нель-Емілія.

3 червня 2019 року італійський Дім Max Mara проведе шоу в самому серці Нового музею, відновленого 1997 року британським архітектором Девідом Чіпперфілдом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.