До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекція суконь-хітів від Вікторії Бекхем

Восени 2018 року Вікторія Бекхем влаштувала пишне шоу на честь 10-річчя власного бренду, з яким повернула покази до Лондона. Тоді шанувальники чекали від неї відомих образів, однак дизайнер продемонструвала свій погляд на сучасну жіночність. Через півроку Бекхем все-таки представила колекцію хітів, яка складається з 14 суконь – найуспішніших моделей з колекцій Victoria Beckham різних років.

Вікторія Бекхем

Сама британка розповідає, що включила в колекцію свої найрізноманітніші моделі. Тут є і ті самі сукні-футляри, з яких Бекхем розпочала свою кар'єру 2008 року, і хвилясті шовкові вбрання довжини міді, що ідеально підпадають під визначення "інтелектуальна жіночність", і спортивні моделі з еластичного трикотажу, і лаконічні вечірні дизайни. Кольорова гама колекції не обмежується лише базовими відтінками. Крім темної гами Бекхем робить ставку на насичені червоні тони і квітковий принт. Вічна класика, як не крути.

Реклама

<b>ВикторияБекхэмКапсула</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.