До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ мрій: колекція Elie Saab Couture весна-літо 2021

Як стало відомо в січні цього року, модний Дім Elie Saab вирішив не брати участі в Тижні високої моди в Парижі, що відбувся 25—28 січня, а натомість — дочекатися слушного часу, щоб представити свою кутюрну колекцію. Цей момент настав тепер. За допомогою нової колекції ліванський дизайнер переніс усіх глядачів у світ мрій і сподівань, де на нас чекає шлях у надзвичайне майбутнє. Колекція Elie Saab Couture весна-літо 2021 про мрії, які втілюються в перебільшених жіночих силуетах і стають сліпучою видовищною реальністю.

Elie Saab Couture весна-літо 2021

Північ у колекції матеріалізується у вигляді сріблястого шовкового шифону та нуару з тафти, що плавно переходить у величезні фігури, які керують простором. Падучі зорі маскуються під сережки-люстри, а головні убори зі стразами й срібною вишивкою, від сяяння яких неможливо відвернути погляду, дуже подібні до небесних візерунків. Ефектне пір’я ніби ширяє в потоці космічного вітру у вигляді аксесуарів, оздоблення, рукавів і крилатих плечей, а сузір’я перетворюються на хитромудрі мереживні маски й вишиті пледи. Казкова обіцянка всесвіту перетворюється на мерехтливий простір з неповторними силуетами, об’ємними формами й привабливими фактурами, які переносять жінок у фантастичні світи.

Реклама
Elie Saab Couture весна-літо 2021
Elie Saab Couture весна-літо 2021
Elie Saab Couture весна-літо 2021

"З огляду на все, що відбувається навколо нас, нам справді потрібно мріяти", — розповідає дизайнер Елі Сааб. — Зазвичай 90% моїх виробів можна носити. Цього разу я зайшов трохи далі й представив колекцію з дещо перебільшеними об’ємами й пір’ям, адже коли ми мріємо, то хочемо бачити речі, які видаються недоступними".

Elie Saab Couture весна-літо 2021
Elie Saab Couture весна-літо 2021

Elie Saab Couture весна-літо 2021

У своїй колекції Елі Сааб використовував тканини крижаних відтінків синього, бузкового, кольору слонової кістки й м’ятно-зеленого забарвлення, щоб занурити глядачів у світ мрій. Ця колекція сповнена сили й сміливості, адже потрібна справжня мужність і впевненість, щоб носити це грандіозне вбрання. "Мрійте масштабно, тому що мрії змушують нас рухатися вперед", — закликає дизайнер. Усю колекцію Elie Saab Couture весна-літо 2021 можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.