До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Погляд углиб буття: колекція LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023

Український бренд LITKOVSKAYA представляє свою нову колекцію осінь-зима 2022/2023 – історію про погляд углиб буття, ніжне і витончене спостереження за людськими емоційними процесами.

LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023

Своєю останньою колекцією українська дизайнерка Лілія Літковська намагалася глибоко зануритися в усю комплексність і складність людського розуму, інтерпретуючи внутрішню силу, яку має кожен з нас, у художню енергію. Для бренду LITKOVSKAYA духовність є невіддільною частиною роботи, здатною приносити натхнення та розуміння сенсу нашого існування. Лінійка осінь-зима 2022/2023 – це пісня про величезну любов до життя й усю ту надію, яку тільки може зберігати серце людини. Щоб підкреслити ідею, що мистецтво та дизайн мають місце в житті кожного, для знімання лукбуку колекції не запрошували професійних моделей – натомість ними стали самі члени команди бренду. LITKOVSKAYA досліджує універсальні цінності людства, які всі ми несемо глибоко в душі, — світогляд, що поєднує індивідуалізм та жагу до єдності, волю рухатися далі, здатність кожного з нас піклуватися про інших та ділитися.

Реклама
LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023

LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023

В естетичному плані колекція LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023 є перетином Сходу і Заходу, поєднуючи західну виразність та пристрасть зі східною жагою до спостереження та гармонії. Гама кольорів нової лінійки скромна й заспокійлива, натомість весь драматизм зосереджений у лініях, текстурах і силуетах. Дизайнерка знову демонструє майстерність у роботі з асиметрією та драпуванням, представляючи вишукані костюми, сукні та верхній одяг із чіткою геометрією. Поєднуючи плавність шовку та об’ємні силуети, бренд створює гімн різноманітності людських характерів, висвітлюючи як жіночу, так і чоловічу сторону естетики в дизайнах, непідвладних швидкоплинним трендам.

LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023
LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023
LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023
LITKOVSKAYA осінь-зима 2022/2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.