До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ода французькому шику: нова колекція KATERINA KVIT Resort 2023

Liberté, Égalité, Fraternité – знаменитий французький девіз, а також ідея свободи, яка завжди була в центрі уваги європейської думки, надихнула дизайнерку Катерину Квіт на створення яскравої літньої "антидепресивної" колекції. Новий сезон бренд KATERINA KVIT зустрічає з вірою в добре майбутнє. Яскраві барви, квітчастий орнамент, багатошарові образи, ефектні трендові деталі – вся лінійка на вигляд як справжній виклик базовому й нудному гардеробу. Це антипод обережної класики. Місце для знімання лукбуку вибрано не випадково: знаменитий центр Palais de Tokyo в XVI окрузі Парижа – анклав сучасного мистецтва та сміливих ідей на березі Сени. Модель позує на тлі барельєфів Альфреда Огюста Жанніо "Легенда землі" та "Легенда моря".

KATERINA KVIT Resort 2023

Для Resort 2023 навмисне вибрали яскраві відтінки, що привертають увагу, змушують усміхнутися, стати на шлях позитивного мислення. Гітом колекції можна назвати малиновий – новий колір у палітрі бренду, в якому на замовлення виготовили шкіру з крокодиловим принтом. Також спеціально для KATERINA KVIT одна з найстаріших французьких текстильних компаній розробила орнамент, який вдало вписався в барвистий настрій колекції, надавши їй легких французьких ноток.

Реклама
KATERINA KVIT Resort 2023
KATERINA KVIT Resort 2023
KATERINA KVIT Resort 2023

Ключові моделі: жакети-трансформери, топи, сорочки з великими рукавами, довгі спідниці, які в новому сезоні стануть ідеальною заміною штанів; знакові міні, універсальні шкіряні хустки, що можна використовувати як бандану, зав’язавши замість топа, або як аксесуар до сумки. Матеріали: натуральна шкіра, шкіра з принтом крокодила. Від сезону до сезону бренд робить усвідомлену ставку на вироби з натуральної шкіри, бо вважає, що екологічність безпосередньо залежить від довговічності та якості речей. Leather is sustainable – найважливіше кредо KATERINA KVIT.

<b>Katerina Kvit resort 2023</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.