До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класичний коктейль: бренд Vika Adamskaya представив новорічну капсулу

Український бренд Vika Adamskaya представив першу частину своєї новорічної капсульної колекції, натхненної вечірками і класичним жіночим костюмом.

Vika Adamskaya

"Я хотіла передати атмосферу свята і дещо перебільшеної ошатності, якої нам так бракує у буденній метушні, запропонувати сучасній активній дівчині стати яскравою героїнею світського коктейлю", – коментує дизайнерка бренду Віка Адамська. "Кольори капсули – глибокий чорний, сірий, смарагдовий і синій – личитимуть будь-якому типу зовнішності і будуть доречними в гардеробі і після новорічних урочистостей".

Реклама
Vika Adamskaya
Vika Adamskaya
Vika Adamskaya

До капсульної колекції увійшли як бестселери марки, серед яких – брючний костюм з жакетом вільного крою, спідниця A-силуету, так і нові моделі – обтислі сукні і топи з рукавами-буфами і мерехтлива трикотажна сукня довжиною до підлоги з комбінацією. Акцентом колекції стала якісна екошкіра темних відтінків. Всі образи з капсульної колекції дивіться нижче.

<b>Vika Adamskaya</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.