До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Киць-тпрусь-няв: 10 найкращих рекламних кампаній з котами

Щороку 8 серпня святкують Міжнародний день кота — його ініціатором 21 років тому став Міжнародний фонд захисту тварин Animal Welfare. День кота започатковано не лише для того, щоб люди вшановували цих тварин та показували їм свою любов, а й з метою привернути увагу до проблеми безпритульних тварин. Особливе місце коти завжди посідали в модній індустрії й нерідко ставали ледь не головними героями рекламних кампаній різних брендів. Згадаємо найкращі.

Gucci весна-літо 2022

Іноді бренди не просто використовують котів у кадрі, а надихаються їхнім образом. Наприклад, у рекламній кампанії Chanel осінь-зима 2011/12 Фрея Беха Еріксен перетворилася на грайливу кішечку. Люблять ще котів у Miu Miu — вони ледь не постійно стають головними героями рекламних кампаній, що зумовлено назвою марки. Вона є омофоном котячого нявкання і дитячого прізвиська засновниці Miu Miu Міуччі Пради.

AMI осінь-зима 2019/20
Chanel осінь-зима 2011/12
Miu Miu Eau de Parfum
Givenchy осінь-зима 2017/18
Coach Holiday Campaign 2021
Stella McCartney Pre-Fall 2016
Lanvin осінь-зима 2009/10
Kate Spade Holiday Campaign 2020
Louis Vuitton x Grace Coddington Capsule Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.