До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київські сади: нова колекція ELENAREVA LOUNGE

Олена Рева представила третю колекцію в межах лінії ELENAREVA Lounge. Як і раніше, цей напрям бренду досліджує нові грані комфорту й елегантність повсякденного одягу. Нерозривно пов’язана з неспішним і розслабленим проведенням часу, нова капсула відсилає до пробуджуваної природи й краси весняних квітів, якими неодмінно потрібно встигнути насолодитися.

ELENAREVA LOUNGE

Свій букет наснажливих кольорів дизайнерка збирала в пахучих київських садах. Травневий бузок і ніжні півонії стали вихідною точкою у створенні вишуканої шовкової сукні-комбінації, яка повторює відтінки квіток. Ідея для лаконічного блакитного костюма вільного крою навіяв образ павиних вічок. А вогняно-помаранчевий брючний костюм, ніби яскрава гербера, привертає увагу й випромінює життєствердну енергію. Адже навіть найнестабільніші часи не здатні відібрати головного — можливості спостерігати за дивовижною природою й діставати від цього нескінченну насолоду.

Реклама
ELENAREVA LOUNGE
ELENAREVA LOUNGE
ELENAREVA LOUNGE

Ключові для ELENAREVA чисті лінії та до міліметра вивірені пропорції роблять колекцію багатофункціональною й варіативною залежно від вибраних аксесуарів і взуття. Будь-який з комплектів буде доречний і в офісі, і на сімейній вечері.

ELENAREVA LOUNGE
ELENAREVA LOUNGE
ELENAREVA LOUNGE


У капсулі, крім традиційного шовку, Олена Рева використовує тенсел, натуральну тканину нового покоління. Вона виготовляється з деревини австралійського евкаліпта без шкоди для довкілля.

ELENAREVA LOUNGE
ELENAREVA LOUNGE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.